حمص آووکادو

در این پست این که حمص چیست و طرز تهیه حمص کلاسیک توضیح داده شد.
این حمص آووکادو یک نسخهء بسیار لذیذ برای حمص هست.

هوموس آووکادو

|برای 1 و نصفی فنجان|

مواد لازم:
1 و نصفی قاشق غذاخوری روغن زیتون با کیفیت
1 قاشق غذاخوری ارده
1 و نصفی قاشق غذاخوری آب لیموی تازه (حدود نصف یک لیمو ترش سبز)
250 گرم نخود پخته یا کنسرو*
1 حبه سیر کوچک، خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
1 آووکادوی رسیده، هسته و گوشتش رو در بیارید
کمی آب در صورت نیاز

*اگر از نخود کنسروی استفاده میکنید مطمئن بشید خوب بشوریدش.

– برای طرز تهیهء حمص بدون خرد کن به آخرِ این پست مراجعه کنید.

طرز تهیه:
1. روغن زیتون، آبِ لیمو و ارده رو در خرد کن برای 30 ثانیه مخلوط کنید. بعد موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو با قاشق به داخل بیارید. برای 30 ثانیهء دیگه هم خرد کنید. اینکار کمک میکنه مخلوطتون یکنواخت تر بشه. نخود، سیر، نمک و فلفل رو اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه خرد کنید. در این 1 تا 2 دقیقه هر 30 ثانیه یکبار درب خرد کن رو باز کرده و موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو با قاشق به داخل بیارید. اگر اینکار رو نکنید نتیجهء آخرتون نه تنها یکنواخت نمیشه بلکه ممکنه برخی تکه های نخود کاملا خرد نشه.

2. آووکادو رو اضافه کنید و بزارید برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط بشه. در این حین اگر احساس کردید لازمه، کمی آب اضافه کنید. وقتی ترکیب رو برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط کردید کمی ازش بچشید و بنا بر سلیقه نمک، فلفل و آبلیموش رو تنظیم کنید.

3. در آخر با کمی گشنیز تازه یا روغن زیتون اضافی تزئینش کنید و به همراه سبزیجات تازه یا چیپس سرو کنید.

نوش جان!

Advertisements
این نوشته در اسنک, حمص و دیپ ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s