طرز تهیه حمص – بهترین دستور برای هوموس/حمص

هوموس

حمص یا همس/هوموس (که به عربی به معنای نخود است) یک خوراک شامی-مصری است که از مخلوط ارده (که فقط کنجد مخلوط شده است)، نخود، روغن زیتون، سیر و آبلیموی تازه درست میشود. حمص این روزه در خاور میانه (از جمله اسرائیل، ترکیه و عربستان) و آفریقای شمالی محبوبیت زیادی دارد.
حمص معمولا به عنوان پیش غذا، دیپ یا مزه به همراه سبزیجات تازه یا چیپس سرو میشود. حمص همچنین به عنوان سس با نان پیتا (یک نان مدیترانه ای) و فلافل خورده میشود. تهیه حمص فوق العاده ساده میباشد و همچنین پر از پروتئین.
دستور زیر یکی از بهترین دستورهاییست که برای حمص پیدا میکنید. 

|برای 1-2 فنجان|

مواد لازم:
1 لیمو ترش زرد متوسط تا بزرگ، آبش رو بگیرید
160 گرم (حدود 4 قاشق غذاخوری یا 1/4 فنجان) ارده
1 حبه سیر کوچک، ریز شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون با کیفیت
نصف تا 1 قاشق چای خوری نمک
450 گرم نخود پخته یا کنسرو*
آب به اندازه لازم

*اگر از نخود کنسروی استفاده میکنید مطمئن بشید خوب بشوریدش.

طرز تهیه:
1. ارده و آبلیمو رو در خرد کن برای 1 دقیقه مخلوط کنید. بعد موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو با قاشق به داخل بیارید. برای 30 ثانیهء دیگه هم خرد کنید. اینکار کمک میکنه مخلوطتون یکنواخت تر بشه.

2. روغن زیتون رو به همراه سیر و نمک اضافه کرده و برای 30 ثانیه مخلوط کنید. بعد موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو با قاشق به داخل بیارید و برای 30 ثانیهء دیگه مخلوط کنید. نصف مقدار نخود رو اضافه کرده و برای 1 دقیقه مخلوط کنید. بعد موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو با قاشق به داخل بیارید. باقی نخود رو اضافه کرده و برای 1 دقیقهء دیگه مخلوط کنید. موادی رو که به کناره های خرد کن مالیده شده رو به داخل بیارید و بزارید مخلوط بشه. اینکار همچنین کمک میکنه مخلوطتون یکنواخت تر بشه.
در حالی که ترکیب در حال مخلوط شدن هست اگر دیدید مواد سفت هست 4 تا 8 قاشق آب (یا روغن زیتون) بهش اضافه کنید و وقتی مخلوطی کِرِمی و یکنواخت به دست آوردید خرد کن رو خاموش کنید. کمی از مواد رو بچشید و طبق سلیقه نمک و آبلیموی تازه اضافه کنید.

3. هوموس آماده شده رو به همراه سبزیجات تازه از جمله هویج، کرفس، خیار، کلم بروکلی و کاهو مصرف کنید. اگر میخواید برای چند روز در یخچال نگهش دارید مطمئن بشید آب بیشتر بهش اضافه کنید.

اگر خرد کن ندارید:
اگر خرد کن ندارید میتونید هوموس رو با هاون درست کنید. فقط آب رو حذف کنید و از  4 قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید.
نخود رو با یک هاون له کنید. ممکنه مجبور شید اینکار رو در چند بخش انجام بدید. وقتی نخود خوب له شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مطمئن بشید تمامی مواد به خوبی مخلوط شدند.

Advertisements
این نوشته در اسنک, حمص و دیپ ارسال شده و با , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

2 پاسخ برای طرز تهیه حمص – بهترین دستور برای هوموس/حمص

  1. بازتاب: هوموس آووکادو | Apa Vegan

  2. بازتاب: طرز پخت لوبیا | Apa Vegan

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s