منابع خوراکی ویتامین های لازم – بخش اول – ویتامینهای آ و ب1:

ویتامین یک ترکیب آلی هستش که در انواع خوراک ها و منابع طبیعی موجود است. انسان برای سالم بودن و سوخت و ساز نیازی حیاتی به ویتامین ها دارد. در زیر لیستی کامل از ویتامین ها و همچنین منابع خوراکی و طبیعیشون رو در اختیار دارید.

بخش اول (ویتامین آ و ب1):
________________

url

ویتامین آ (Vitamin A)
ویتامین آ به داشتن بینایی سالم کمک کرده و همچنین باعث میشه تا سیستم ایمنی، پوست و چشمان سالمی داشته باشید.
مقدار توصیه شده برای یک انسان معمولی، در مردان 19 به بالا حدود 900 میکروگرم و در زنان 19 به بالا 700. در زنان باردار 770 و در زنان شیرده 1300. هرچند که این به همهء انسان ها تعلق نمیگیره.

منابع غذایی گیاهی ویتامین آ:

سیب زمینی شیرین پخته شده با پوست – در هر 1 متوسط 1096 میکروگرم ویتامین آ موجود میباشد.

پورهء کدو تنبل – در هر نصف فنجان 953 میکروگرم

آب هویج – در هر نصف فنجان 966 میکروگرم

هویج آبپز – در هر نصف فنجان 653 تا 700 میکروگرم

هویج خام – در هر 1 متوسط 509 میکروگرم

کدو حلوایی آبپز یا پخته شده – در هر نصف فنجان 604 میکروگرم

اسفناج آبپز – در هر نصف فنجان 498 تا 573 میکروگرم

کِیل آبپز – در هر  نصف فنجان 468 تا 505 میکروگرم

کِیل خام – هر 67 گرم کِیل خام 206% ارزش روزانه رو تشکیل میده.

برگ چغندر (Collard) – در هر نصف فنجان 405 تا 516 میکروگرم

برگ شلغم – در هر نصف فنجان 290 تا 466 میکروگرم

کاهوی برگ سبز – در هر 1 فنجان 258 میکروگرم

کاهوی برگ قرمز – در هر 1 فنجان 218 میکروگرم

LeafyGreens_Resized-e1300996053332

زردالو خشک – در هر 60 میلی لیتر 191 میکروگرم

طالبی – در هر نصف فنجان 143 میکروگرم

بروکلی آبپز – در هر 1 فنجان 120 میکروگرم

فلفل دلمهء قرمز پخته شده – در هر 1 فنجان 106 میکروگرم

شیر سویا – در هر 250 میلی لیتر 104 میکروگرم

انبه – در هر 1 فنجان خرد شده 89 میکروگرم

زردآلو خام – در 1 زردآلو 17 میکروگرم
________________

ویتامین ب1 (Thiamine)
ویتامین ب۱ یا تیامین یکی از 8 ویتامین های ب است. تمامی ویتامین های ب در تبدیل خوراک به انرژی نقش دارند. تیامین از کارکد مناسب قلب مطمئن شده و یک نقش مهم در عملکرد عصب دارد. مقدار توصیه شده برای مردان 14 سال به بالا 1.2 مگ و برای زنان بین 14 تا 18 سال  1 مگ. زنان بالای 19 سال 1.1 مگ و زنان باردار 1.4 مگ است. مقدار توصیه شده برای بچه های بین 1 تا 3 سال 0.5 مگ، بین 4-8 سال 0.6 مگ و بین 9 تا 13 سال 0.9 مگ است.

shutterstock_73686802

منابع گیاهی غذایی ب1:

مغز آفتاب گردان – هر 100 گرم مغز (2 فنجان) 1.48 مگ تیامین تامین میکند.

ارده – هر 100 گرم ارده 1.6 مگ تیامین تامین میکند.

تخم کاج – هر 100 گرم 1.2 مگ تیامین تامین میکند.

پسته – هر 100 گرم 0.87 مگ تیامین تامین میکند.

تخم ماکادمیا – هر 100 گرم 0.6 مگ تیامین تامین میکند.

________________

در پست های بعدی به ویتامین های ب2، ب3، ب5، ب6، ب7، ب9، ب12، سی، دی، ای و ک خواهم پرداخت.

Advertisements
این نوشته در خوراکها، فواید و ارزش های غذایی ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s