خوراک نخود، قارچ و اسفناج

خوراک نخد، قارچ و اسفناج

|برای 1 تا 2 نفر|

مواد لازم:
نصف قاشق چای خوری روغن
1 حبهء بزرگ سیر، رنده یا ریز شده
1 فلفل سبز تندِ متوسط، خرد شده*
4 گوجه فرنگیِ متوسط، خرد شده
70 گرم (1 فنجان) قارچ، برش داده شده
170 گرم (1 فنجان) نخود پخته شده**
2 پیازچه، خرد شده
نصف قاشق چای خوری از: آویشن، پودر کاری
1/4 قاشق چای خوری دارچین
نمک به مقدار کافی
آبِ تازهء 1 لیموی کوچک

*اگر به طعم های تند علاقه ندارید سفیده های داخلی و همچنین هسته های فلفل که تند ترین جای فلفل هستند رو جدا کنید و بعد استفاده کنید. همچنین مطمئن بشید بعد از کار با فلفلِ تند دستهاتون رو بشورید.

**میتونید هم از کنسرو نخود و یا از نخود تازهء پخته شده استفاده کنید.

طرز تهیه:
روغن رو در یک قابلمهء کوچک روی دمای متوسط حرارت بدید. سیر و فلفل تند رو اضافه کنید و برای 30 ثانیه بپزید. گوجه فرنگی رو به همراه قارچ اضافه کرده و برای 10 دقیقه روی دمای متوسط-کم بپزید تا گوجه فرنگی ها پلاسیده شده و قارچ آبش رو پس بده. در این مرحله نخود ها رو به همراه ادویه جات و پیازچه اضافه کنید، دما رو به متوسط-بالا افزایش داده و بزارید برای 5 دقیقه بپزه. در آخر اسفناج، نمک و آب لیمو رو اضافه کرده و بزارید برای 1 دقیقه بپزه و بعد به همراه برنج سرو کنید.

Advertisements
این نوشته در قارچ, پلو، خورش، کاری, خوراک, ساده و سریع ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s