برگر نخود با طعم کاری

IMG_7151

Inspired By cleaneatingchelsey

 

|برای 3 نفر|

مواد لازم:
90 گرم هویج (1 کوچک)، درشت خرد شده
1 پیاز خیلی کوچک، درشت خرد شده
1 حبه سیر، ریز شده
40 گرم جو پرک*
250  گرم (یا نصف قوطیِ 500 گرمی) نخود کنسروی**، شسته و آبکشی شده
1 تا 1 ونصفی قاشق چای خوریِ پر پودر کاری
1 قاشق غذاخوری سس باربیکیو یا کچاپ
نمک و فلفل به میزان علاقه
1 قاشق غذاخوری روغن

موارد انتخابی:
نان برگر یا هر نان مورد علاقه
گوجه فرنگی
کاهو
آووکادو
پیاز

*اگر جو پرک ندارید میتونید یا 2 تا 3 برش نان تست که خمیر دورش رو بریدید رو با خرد کن خرد کرده و وقتی 40 گرم یا 1/3 فنجان شد، روی یک سینی فر پخشش کرده و در دمای 350 درجه برای 10 تا 15 دقیقه بپزید تا تُست بشه. با اینکار خرده نان درست میکنید که میتونه جایگزین برای جو پرک باشه. میتونید از خرده نان های بازاری هم استفاده کنید. یا میتونید جو پرک رو با آرد جایگزین کنید فقط طعم برگرهاتون ممکنه عوض بشه.

**اگر مایل به استفاده از نخود کنسروی نیستید میتونید خودتون نخود رو درست کنید: نخود خشک رو برای چند ساعت و ترجیحا یک شبانه روز خیس کنید. یک قابمهء بزرگ رو تا نیمه از آب پر کنید و بزارید به جوش بیاد. در صورت تمایل یک مشت نمک درش ریخته و و نخود های خیس خرده رو درش بریزید. دما رو کم کنید و بزارید برای 40 تا 60 دقیقه روی دمای متوسط بپزه. آبکشیش کنید و بزارید خنک بشه.
طرز تهیه:
1. جو، هویج، پیاز و سیر رو در خرد کن (با مخلوط کن اشتباه گرفته نشود) ریخته و تا وقتی که همه چیز خوب خرد بشه مخلوط کنید. وقتی هویج و پیاز کاملا خرد شدند، نخود رو اضافه کنید و با فشار دادن دکمهء خرد کن (پالس) مخلوط کرده تا وقتی که نخود خرد شده اما هنوز کمی تکه های بزرگ داشته باشد. بعد از اینکه نخود خرد شد؛ باقی مواد رو به همراه مقدار مورد علاقه نمک و فلفل اضافه کرده و کمی پالس بزنید تا مخلوط بشه. در این مرحله میتونید بچشید و اگر چیزی کم بود اضافه کنید.

2. خمیر رو به 3 توپ تقسیم کنید. با دستهاتون، هر کدوم از این توپ ها رو به تکه های گرد و پهن درست کرده و با کنار انگشت کوچیکتون گوشه هاش رو صاف کنید تا یک تکهء خوش فرم و چاق داشته باشید. یا متیونید به هر شکل و اندازه مورد علاقه درست کنید.

3. وقتی برگرها رو آماده کردید یک ماهی تابهء متوسط رو روی گاز گذاشته و بزارید روی دمای متوسط-بالا گرم بشه. نصف قاشق غذاخوری روغن رو در ماهی تابه بریزید، دما رو به متوسط کم کاهش بدید و برگرها رو برای 8 دقیقه بپزید. وقتی یک طرف پخت، با ملاقه به آرامی برشون گردونده و باقی روغن رو دور تکه ها بریزید و برای 5 دقیقه بپزید. اگر از ماهی تابه ای کوچک استفاده کنید میتونید همین کار رو یکی یکی انجام بدید.

4. وقتی تمامی برگرها آماده شدند نان مورد نظرتون رو در صورت علاقه تست کنید و برگر رو روش بزارید. روی برگر سس تند، کچاپ، سس سفید و یا هر چاشنی مورد علاقتون رو ریخته و با سبزیجات مورد علاقه کاملش کنید و سرو کنید.

5. در صورت تمایل میتونید این برگر ها روی برای 20 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید. بعد از 20 دقیقه برشون گردونده و طرف دیگر رو هم برای 15 تا 20 دقیقه بپزید.

اگر خرد کن ندارید: هویج رو بارندهء کوچک رنده کنید. پیاز و سیر رو به خوبی ریز کنید و به همراه جو به هویج اضافه کنید. نخود رو با چنگال یا خوب له کنید (جوری که له نشه اما هنوز تکه های کمی درشت داشته باشه) و به همراه باقی مواد به مخلوط اضافه کنید و به خوبی به هم بزنید و بعد باقی مراحل بالا رو ادامه بدید.

IMG_7152

نوش جان!

 

Advertisements
این نوشته در ساندویچ و برگر ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

1 پاسخ برای برگر نخود با طعم کاری

  1. بازتاب: طرز پخت لوبیا | Apa Vegan

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s