اسپاگتی با سس سادهء فلفل دلمه و رب

اسپاگتی با  فلفل دلمهء ربی

بعضی وقتها اونقدر سرمون شلوغه که وقت پخت غذایی رو که زمان طولانی میبره رو نداریم. گاهی هم حوصلهء درست کردن غذاهای پیچیده رو نداریم. این خوراک در کمتر از 10 دقیقه آماده شده و از مواد کم و ساده ای درست میشود.

|برای 1 نفر|

مواد لازم برای اسپاگتی:
130 گرم اسپاگتی یا لینگوئینی نپخته (حدود 1 مشت)
2 قاشق غذاخوری نمک

مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیازچه کوچک، خرد شده
1 فلفل دلمه ای کوچک، به ورقه های باریک خرد شده
2 قاشق غذاخوریِ پر رب گوجه فرنگی
فلفل به میزان لازم
1 قاشق چای خوری آویشن

طرز تهیه:
1. یک قابلمهء بزرگ رو تا نیمه از آب پر کنید. دربش رو بزنید و بزارید روی دمای بالا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد، دربش رو بردارید، نمک رو بهش اضافه کرده و وقتی حل شد (حدود 2 ثانیه) اسپاگتی رو اضافه کنید و بزارید برای 8 تا 10 دقیقه بپزه.

2. در زمانی که اسپاگتی در حال پخت هست، سس رو دست کنید. روغن رو در یک ماهی تابه متوسط روی دمای متوسط-کم گرم کنید. پیازچه و فلفل دلمه رو اضافه کنید و بزارید برای 5 دقیقه بپزه. رب و ادویه جات رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف استکان از آبی که اسپاگتی درش در حال پخت هست رو بردارید و به مخلوط اضافه کنید و بزارید برای 4 تا 5 دقیقه دیگه بپزه.

3. اسپاگتی رو آبکش کنید و خوب تکونش بدید تا آب اضافیش گرفته بشه و بعد به مخلوط فلفل دلمه و رب اضافه کرده و خوب به هم بزنید. در ظرف مورد نظر کشیده و در صورت تمایل با گشنیز یا جعفری تزئین کنید.

4. لذت ببرید!

Advertisements
این نوشته در ماکارونی و پاستا, ساده و سریع ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s