سوپ سیب زمینی، هویج و زنجبیل

IMG_7128

|برای 2 نفر|

مواد لازم:
1 پیاز متوسط، خرد شده
یک تکهء 3 سانتی زنجبیل تازه، خرد شده
1 حبه سیر کوچک، ریز شده
1 قاشق چای خوری روغن
2 هویج متوسط، درشت خرد شده
1 سیب زمینی متوسط، درشت خرد شده
3 فنجان آب
1 قرص عصاره سبزیجات*
1 مشت گشنیز خرد شده، انتخابی
کمی آبلیموی تازه، انتخابی
نمک و فلفل به اندازه دلخواه

*به جای قرص عصاره سبزیحات و آب میتونید از 1 فنجان آب و 2 فنجان آب سبزیجات استفاده کنید.

طرز تهیه:
روغن رو در یک قابلمه متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و زنجبیل رو اضافه کرده و برای 4 تا 5 دقیقه روی دمای متوسط بپزید.
وقتی پیاز شفاف شده و پخت، هویج و سیب زمینی رو اضافه کرده هم بزنید. بعد از چند ثانیه، عصاره سبزیجات و آب (یا آب سبزیجات) رو اضافه کرده، درب قابلمه رو بزنید و بزارید روی دمای بالا به جوش بیاد.
بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد، دما رو کم کرده و بزارید برای 20 دقیقه آهسته بجوشه. بعد از 20 دقیقه سیب زمینی و هویج باید نرم شده و پخته باشند. در این مرحله، ترکیب رو به همراه گشنیز، نمک و فلفل و آب لیمو در یک مخلوط کن بریزید و برای 30 ثانیه یا تا وقتی که مواد یکنواخت بشند مخلوط کنید.
مواد رو به قابلمه برگردونید و بزارید دوباره به جوش بیاد. بعد از روی دما برش دارید و به همراه نان تست یا باگت سرو کنید. متیونید با کمی گشنیز تازه روش رو تزئین کرده و از این سوپ کِرِمی و پر از مواد مغذی لذت ببرید.

– وقتی مخلوطی داغ رو در مخلوط کن میریزید، همیشه به یاد داشته باشید که کمی درب مخلوط کن رو باز بزارید تا بخار به مخلوط کن شما صدمه ای وارد نکند. اگر روی درب مخلوط کنی که استفاده میکنید دربی کوچک داره، در موقع مخلوط کردن اون رو بردارید.

نوش جان!

IMG_7129

Advertisements
این نوشته در زنجبیل, سوپ و آش ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s