طرز تهیه کوکو سبزیِ ساده

IMG_7095

تنها تفاوت این کوکوی بی تخم مرغ با کوکوی با تخم مرغ نبودِ تخم مرغه!

|برای 1 تا 2 نفر|

مواد لازم:
184 گرم سبزی کوکوی خشک
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 تا 3 و نصفی قاشق غذاخوری آرد
1 تا 2 قاشق چای خوری زردچوبه
نمک و فلفل به میزان مورد علاقه
روغن برای سرخ کردن

مواد انتخابی: زرشک، گردوی خرد شده، پودر سیر، یک مشت گشنیز و جعفری تازهء خرد شده

طرز تهیه:
1. سبزی کوکو رو در یک کاسه ریخته و روش رو اونقدری آب ولرم بگیرید که پوشیده بشه. بزارید برای 15 تا 30 دقیقه کناری بمونه. بعد آبکشیش کنید و با ته قاشق کمی فشار بدید تا آب اضافیش تا حدی گرفته بشه. اگر از سبزی کوکوی تازه استفاده میکنید این مرحله رو لازم نیست انجام بدید.
2. آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و به سبزی کوکو اضافه کنید. زردچوبه و مواد انتخابی مورد علاقتون رو اضافه کرده و خیلی خوب به هم بزنید. در این مرحله، ممکنه به نظر بیاد مواد به هم نمیچسبه و از هم میپاشه، اما نگران نباشید وقتی سرخ بشه کاملا» خودش رو به هم میگیره.
3. در یک قابلمه کوچک نچسب یا تفلون به اندازه ای روغن بریزید که نصف یک بند انگشت روغن در ته قابلمه پوشونده بشه و بزارید روی دمای متوسط-بالا گرم بشه. بعد از چند ثانیه روغن رو چک کنید تا ببینید گرم شده یا نه. این خیلی مهم هستش که کوکوها رو در روغن سرد نندازید. برای چک کردنِ روغن یکی از تکه های کوکو رو در روغن بندازید؛ اگر سریع و بدون معطلی اومد بالا و آرام جلز ولز کرد بدون اینکه سریع قهوه ای بشه، روغن به اندازه کافی داغه. اگر به سرعت بالا اومد و خیلی سریع قهوه ای شد، روغن زیادی داغ شده و اگر مواد ته روغن موند و جلز ولزی شل و ول کرد، روغن به اندازه کافی داغ نیست.
4. وقتی روغن به اندازه کافی گرم شد دما رو کم کنید، مواد کوکو رو درش بریزید و با قاشق صافش کنید و فشارش بدید تا سطحی یکنواخت و خوش فرم از کوکو داشته باشید. بزارید یک طرفش برای 10 تا 15 دقیقه بپزه. برای برگردوندن کوکو میتونید از دو روش استفاده کنید. یک، میتونید یا یک کفگیر کوکو رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و اون تکه ها رو برگردونید. دو، میتونید یک ظرف رو روی قابلمه بزارید، قابلمه رو برگردونید و کوکو رو که در ظرف برگشته و به آرامی به قابلمه برش گردونید.
5. وقتی کوکو رو برگردوندید، بزارید طرف دیگش هم برای 10 دقیقه بپزه. در آخر کوکو رو از قابلمه بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.

این کوکو سبزی به همراه نون بربری، گشنیز تازه و چند برش گوجه فرنگی فوق العادس! 

IMG_7096

نوش جان!

Advertisements
این نوشته در کتلت و کوکو ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s