اسپاگتی با سس کِرِمی قارچ

IMG_7035

|برای 1 نفر|

مواد لازم:
120 گرم اسپاگتی یا فتوچینی نپخته
110 گرم قارچ (به اندازه 4 متوسط)، ورقه ای شده
1 و نصفی قاشق چای خوری آویشن
2 قاشق چای خوری روغن
نمک به میزان لازم
1 برش پیاز
1 قاشق غذاخوری آرد
1  فنجان (250 میل/گرم) شیر سویا
فلفل، به میزان علاقه
1  قاشق غذاخوری آبلیمو
کمی اسفناج

طرز تهیه:
یک ماهی تابه رو روی دمای متوسط کمی گرم کنید. قارچ، پیاز، روغن و کمی نمک رو اضافه کنید و برای 4 دقیقه بپزید. دما رو کم کرده و آرد رو اضافه کنید و به سرعت به هم بزنید و برای 1 دقیقه در حالی که هم میزنید بزارید بپزه تا مزه و بوی آرد ناپدید بشه. بعد شیر، آویشن، کمی نمک و فلفل رو اضافه کنید و روی دمای کم-متوسط همونطور که به هم میزنید برای 8 تا 10 دقیقه بپزید تا سفت و کِرِمی بشه. وقتی سس سفت شد آبلیمو و اسفناج رو اضافه کنید و از روی دما برش دارید.
در زمانی که سس در حال پختن هست، اسپاگتی رو بپزید. یک قابلمه بزرگ رو تا نیمه از آب پر کنید. دربش رو بزنید و بزارید روی دمای بالا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد 1 قاشق چای خوری نمک و اسپاگتی رو اضافه کرده و بزارید برای 7 تا 10 دقیقه بپزه. وقتی اسپاگتی پخت، حدود یک ته استکان آبش رو بردارید و بزارید کنار و اسپاگتی رو آبکش کنید. کمی تکونش داده و بعد به سس اضافش کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشند. اگر احساس کردید سس زیادی سفت هست آب اسپاگتی که برداشتید و بهش اضافه کنید. در آخر کمی گشنیز یا جعفری رو به اسپاگتی اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

-میتونید به جای شیر سویا از هر شیر مورد علاقه استفاده کنید.

IMG_7050

نوش جان!

Advertisements
این نوشته در ماکارونی و پاستا ارسال شده و با برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s