برنج با خوراکِ قارچ، کدو و توفو

IMG_6964

اگر به دنبال یک خوراک فوق العاده سریع، ساده و لذیذ میگردید که کمتر از یک ربع آماده بشه و تا چند ساعت سیر نگهتون داره، این خوراک رو امتحان کنید.

– شما میتونید به جای سبزیجات نام برده سبزیجات و ادویه جات مورد علاقهء خودتون رو هم اضافه کنید.

|برای 1 نفر|

مواد لازم:
1 قاشق چای خوری روغن
60 گرم کدو سبز، حلقه ای شده
40 گرم قارچ، ورقه ای شده
نمک و فلفل به میزان علاقه
20 گرم فلفل دلمه ای، خلالی شده
100 گرم توفوی فرم گرفته
3 تا 4 برش گوجه فرنگی
150 گرم (یا بیشتر) برنج پخته شده*

طرز تهیه:
توفو رو بین یک حوله بزارید و روش یک وسیلهء سنگین مثل قابلمه یا کتاب گذاشته و بزارید برای 5 تا 10 دقیقه بمونه. بعد از 5 تا 10 دقیقه، توفوی خشک شده رو به مکعب های متوسط برش بدید.
یک قابلمهء نچسب رو روی دما متوسط گرم کنید. نصف قاشق چای خوری روغن بهش اضافه کنید و وقتی گرم شد کدو و قارچ رو به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کرده و بزارید برای 3 تا 4 دقیقه بپزه. بعد، فلفل دلمه ای رو اضافه کرده و بزارید برای 1 دقیقه بپزه. قابمه رو از روی دما بردارید و گوجه فرنگی ها رو اضافه کنید. به هم بزنید و خوراک رو به یک بشقاب منتقل کنید.
در همون ماهی تابه، روغن باقی مونده رو اضافه کرده و وقتی گرم شد تکه های توفو رو بهش اضافه کنید. بعد از 30 ثانیه تا 1 دقیقه، تکه ها رو چک کنید و اگر قهوه ای شده بودند، برشون گردونده و اجازه بدید اطراف دیگه اش هم بپزه. وقتی تمامی اطراف قهوه ای-طلایی شد از روی دما برش دارید. اینجا، در صورت علاقه میتونید کمی نمک به توفو اضافه کنید.
در  بشقاب مورد نظر مخلوط کدو و قارچ، برنج و توفو رو قرار داده و مخلوط کنید و به همراه سبزی تازه سرو کنید.

*برای پخت برنج:
53 گرم برنج خام رو در یک قابلمه ریخته و روش رو اونقدری آب گرم بگیرید که پوشیده بشه. با دستهاتون همش بزنید و آب رو در ظرفشویی خالی کنید. این مرحله رو 2 تا 3 بار تکرار کنید. وقتی برنج شسته شد، به اندازه ای به برنج آب اضافه کنید که یک بند انگشت ازش بالاتر باشه، بعد  1 قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کرده و روی دمای بالا بزارید به جوش بیاد
وقتی به جوش اومد، بزارید برای 4 تا 5 دقیقه بپزه و بعد آبکشیش کنید و کمی آب روش بگیرید. به قابلمه برش گردونده و نصف فنجان آب بهش اضافه کنید و بزارید روی دمای متوسط به جوش آهسته ای بیاد. بعد دربش رو زده و بزارید روی دمای کم برای 10 دقیقه بپزه.
پخت برنج در پلوپز:
برنج رو طبق دستور بالا بشورید و به همراه نصف قاشق چای خوری نمک و نصف فنجان آب بزارید برای 10 تا 15 دقیقه در پلوپز بپزه.

IMG_6966

نوش جان!

IMG_6963

Advertisements
این نوشته در پلو، خورش، کاری, توفو, خوراک, ساده و سریع ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s