سوپِ نودل، توفو و قارچ

IMG_6936

|برای 2 نفر|

مواد لازم:
15 گرم پیازچه (2 متوسط)، به حلقه های نازک برش بدید
156 گرم قارچ (حدود 3 قارچ بزرگ)
1 قرص عصاره سبزیجات*
3 فنجان آب
60 گرم نودل یا پاستای مورد علاقه
106 گرم توفوی نرم یا فرم گرفته، مکعبی خرد شده
5 قاشق چای خوری آبِ لیموی تازه (حدود نصف یک لیموی متوسط)
100  گرم کاهوی ترد و تازه، درشت خرد شده، از ساقه ها استفاده کنید
2 قاشق چای خوری سس سویا

طرز تهیه:
پیازچه  و قارچ رو به همراه آب در یک قابلمهء متوسط مخلوط کنید و قرص سبزیجات رو روش پودر کنید. دربش رو بزنید و بزارید روی دمای بالا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد، نودل ها رو اضافه کنید و بزارید برای 15 تا 12 دقیقه بپزه. توفو رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بزارید برای 5 دقیقه دیگه بپزه. در آخر، کاهو و سس سویا رو اضافه کرده و اجازه بدید برای 2 دقیقه بپزه و سرو کنید. میتونید با جعفری، تره و یا پیازچه ریز شده تزئین کنید.

*میتونید  به جای قرص سبزیجات و آب از 3 فنجان آب سبزیجات استفاده کنید.

-حتما از لیموی تازه استفاده کنید، طعم لیموی تازه و شیشه ای کاملا فرق دارند و در مزهء سوپ تاثیر میزارند.

IMG_6935

نوش جان!

Advertisements
این نوشته در توفو, سوپ و آش ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s