سالاد سیب زمینی و آناناس

|برای 2 نفر|

Image

 

مواد لازم:
2 سیب زمینی متوسط
نصف فلفل دلمه قرمز، خوب خرد شده
1/3 فنجان (50 گرم) آناناس، خرد شده
1/3 فنجان (5 گرم) گشنیز، خوب خرد شده
1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه سبز، ریز شده

برای سس:
2 قاشق غذا خوری مایونز گیاهی (دستور در اینجا)
1/4 قاشق چای خوری خردل
نمک و فلفل به میزان علاقه
نصف قاشق چای خوری آبلیمو
1/3 قاشق چای خوری سرکه سیب

طرز تهیه:
اول از همه، سیب زمینی رو بجوشونید. 2 فنجان آب رو در یک قابلمه بریزید. سیب زمینی ها رو خوب بشورید و بزارید در آب برای یک ربع تا 20 دقیقه به جوش بیاد.
در  همین حال، مواد سس رو مخلوط کرده و بزارید کنار.
وقتی سیب زمینی ها پختند، آبکشیشون کرده و بزارید در دمای اتاق برای 1 ساعت و نیم خنک بشه. اگر عجله دارید بزارید یخچال برای 1 ساعت خنک بشه و اگر خیلی عجله دارید بزارید برای یک ربع در فریزر تا خنک بشه.
سیب زمینی های خنک شده رو نگینی خرد کنید و به همراه باقی مواد در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
در آخر، سس رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یا میتونید همون موقع سرو کنید یا برای نتیجهء بهتر کاور کشیده و بزارید برای 1 ساعت در یخچال بمونه.

Advertisements
این نوشته در سیب زمینی, سالاد ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخ بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s